maandag 7 juni 2010

Hier kommt (endlich) die Sonne!

Dag beste lezers!
Mijn voorlaatste blogpost ondertussen! de laatste week is begonnen! De restjes worden opgegeten en de laatst Berlijn uitstapjes zijn in aantocht!

Het weekend was eigenlijk geniaal. Op vrijdag moest ons eindwerk binnen, dus dat moesten we wel vieren...En hoe doe je dat - als Belg- beter dan met een BBQ! op een voormalige luchthaven! We zijn gaan grillen op Tempelhof . We zijn daar gebleven tot na zonsondergang en het was een avondje op het gemak! Daarna zijn we noch naar een feestje geweest, maar we zijn niet allemaal zo heel lang gebleven.

Zaterdag was het al een goeie 25 graden en zijn we naar het park in Pankow geweest. Daar passeren de vliegtuigen -letterlijk- net boven je hoofd. Best leuk! En de ijsjes die hebben natuurlijk ook ferm gesmaakt!

Zondag was het hier nóg warmer! Meer dan 30 graden! We zijn naar de Wannsee geweest, een gigantisch meer aan de stadsrand van Berlijn. Daar is een "strandbad" en we zijn daar de hele dag gaan zonnen, zwemmen,...

Vandaag dus verbrand! De laatste werkweek is niet vrij druk, dus het is een beetje uitbollen! En wachten op de punten van de stage! Spannend! Geniet voor de voorlaatste keer van de Berlijnse foto´s. Want vanaf volgende week zijn het foto´s uit Gits, West-Vlaanderen, Belgie!

Viele Grüßen aus Berlin

Tom Cappelle





Geen opmerkingen:

Een reactie posten