dinsdag 1 juni 2010

Besuch aus Belgien!

Dag bloglezers!

Het einde nadert met rasse schreden, maar we maken er hier nog twee knallende weken van! Het eindwerk is vrijdag binnen en dan in het feest!

Afgelopen weekend had ik bezoek van mijn neef. Voordeel: hij was hier al meer geweest. Dat opent heel wat perspectieven! Het weer zat mee, de curryworsten waren heel lekker en we hebben heel wat gezien!

Ondertussen is het weer opnieuw omgeslagen. Het regent alweer enkele dagen. De weersverwachtingen voor dit weekend zijn veel beter, afwachten dus!

Afgelopen weekend zijn we ook gaan "chillen" op de luchthaven. De voormalige luchthaven Berlin-Tempelhof (sinds kort gesloten) is opengesteld voor het publiek. We hebben zowaar een balletje getrapt op de landingsbaan! Vrij indrukwekkend!

We zijn ook binnengeweest in de inkomhal van het Radisson Blue hotel. Daar staat een gigantische aquarium waar je met een lift door kan (zie foto). Echt geniaal!

Daarna zijn we ook nog naar het Hard Rock café Berlin geweest. Heel wat memorabilia! Heel wat gitaren ook (Lennz Kravitz, Eric Clapton, Neil Young, Jimi Hendrickx (zie foto),...)

Zo, tot een volgende update van het Berliner Leben!

Tom





Geen opmerkingen:

Een reactie posten